Golvreparationer

Golvreparationer för olika golvtyper

Golv är ofta hårt utsatta, har ett naturligt slitage och behöver underhållas för att hålla under en lång tid. Vi utför de flesta typer av golvreparationer, med största fokus på golvreparationer av betonggolv och epoxigolv. En reparation behövs både om en golvläggning inte blivit rätt från början eller efter en tid när ett golv av någon anledning börjat gå sönder.

Alla golvreparationer är unika och det finns en mängd olika åtgärder. Vi har lång erfarenhet av golvreparationer och har sett det mesta inom området. Både gällande problem som uppstått och lösningar för att åtgärda problemet. Innan vi utför en reparation gör vi en grundlig analys för att se hur stort problemet är. Det säkerställer också att resultatet blir så bra som möjligt.

Golvtyper

 • Betong
 • Epoxi

Golvreparationer på betong

En vanlig förekomst är problem i parkeringsgarage där betongen mer eller mindre sprängs. Det har att göra med bilar som står och droppar där sedan vätskan letar sig ner i sprickor. Upptäcks det i ett tidigt skede blir reparationen som behövs oftast inte så stor. Låter man det gå för lång tid utan att göra någonting finns det risk att sprickorna blir stora och att armeringen under börjar rosta. Det innebär en mycket mer omfattande reparation.

För att säkerhetsställa hur stort problemet är på betongen, bilar vi upp delar av det befintliga golvet. Detta för att se om armeringen fortfarande är bra och vilken omfattning av golvreparation som behövs. För att laga sprickor i betong läggs sedan antingen ny betong eller en blandning med epoxi och sand.

Golvreparationer på epoxigolv

Epoxi är slitstarkt och även om det klarar mycket så håller det inte för alltid. Inför en golvreparation av epoxigolv tittar vi på hur slitaget ser ut. Åtgärder kan vara att slipa ett slitet epoxigolv, att vi lägger ny epoxi där det behövs eller att hela golvet behöver ny epoxi. Vissa miljöer har epoxiväggar och självklart utför vi reparation även på dessa.

 

Varje golvreparation är unik

Golvreparationer är unika och därför kommer vi alltid ut och tittar på plats vad det är som hänt, och vad du är orolig för ska hända. Utefter det kommer vi fram med ett förslag på hur vi ska lösa problemet och lämnar offert. Efter det utför vi reparationen och säkerhetsställer så klart alltid resultatet efteråt.

Är du i behov av en golvreparation så kontakta oss.

  *Namn

  *E-post

  Mobil

  Meddelande

  Copyright ­© 2022 AJ Floor Solutions | Logga in | Design & Programmering iByrån