Golvlösningar

Golvlösningar alla typer av lokaler

Det finns en hel uppsjö av olika golvlösningar. Det är viktigt att fundera innan på vad för sorts verksamhet som ska pågå på golvet, vad som är nödvändigt och för just er och då vilken golvlösning som är relevant. Vid stora utrymmen är det också viktigt att titta på varje enskilt område för sig istället för på hela golvet. Många verksamheter har vissa områden som kräver en annan typ av golv än vad övriga verksamheter gör.

Användningsområden

 • Industri
 • Butik
 • Skola
 • Sjukhus
 • Kontor
 • Garage
 • Hemmiljö

Vad kräver verksamheten av golvlösningen?

Ett golv av microcement eller ett betonggolv är relativt lätt att renhålla och underhålla. Däremot klarar varken microcement eller betong av löpande slitage från olja, syra och andra tuffa ämnen. Dessa ytor kräver ett epoxigolv av något slag som golvlösning.

Betonggolvet finns där från början men när microcement eller epoxi läggs behöver detta produceras och blir därför ett sämre val i miljösynpunkt.

Många gånger blir vår rekommendation av golvlösning att använda sig av både någon typ av betonggolv och komplettera med epoxigolv där det behövs.

Andra verksamheter som restaurangkök kräver att det måste vara rent, att ingen smuts ska kunna samlas och att det behöver vara lätt att rengöra. Sådana verksamheter kräver både en golvlösning utan onödiga fogar och en struktur i sig som hindrar att det blir riskabelt halt.

Rätt golvlösning minskar dina kostnader

Genom att välja rätt golvlösning för din verksamhet håller golvet längre. Det innebär att ni kan underhålla golvet bättre på egen hand, att färre golvreparationer behövs och i slutändan minskade kostnader för större underhållsarbeten.

Vi har stor erfarenhet av golvlösning till de flesta olika verksamheter och vi tittar alltid på helheten. Med andra ord ser vi vad som finns idag och vad som passar bäst för att lättast kunna underhålla och även vara hållbart under en lång tid. Kontakta oss så tar vi fram ett förslag på en golvlösning som passar just er.

En golvlösning på väggen? Absolut!

Golvlösning kan användas till mycket mer än just golv. Numera kräver exempelvis många försäkringsbolag att fler företag har en egen sprinklertank. Det är en stor tank med vatten och en sådan kräver underhåll då den efter tid rostar. I samarbete med en annan aktör underhåller vi sprinklertanker och utför renovering av sprinklertanker.

Kontakta oss för mer information om arbete på sprinklertank och offert.

  *Namn

  *E-post

  Mobil

  Meddelande

  Copyright ­© 2024 AJ Floor Solutions | Logga in | Design & Programmering iByrån